A COMVITA SZŰRETLEN ALMAECETBEN TALÁLHATÓ ALMASAV JÓTÉKONY HATÁSAI

A Szűretlen Almaecetben lévő Almasav egészségmegőrző hatásai

Az almaecetben található almasav különösen májunk és beleink működésére fejt ki kedvező hatásokat, segíti a munkájukat, fokozza az izzadást, így támogatja a méreganyagok mielőbbi távozását is szervezetünkből.

Az almasav jelentősen támogatja energiaszintünk növelését. Hozzájárul a zsír, a protein és a szénhidrát energiává történő átalakításához a testünkben, azaz hatására jobban hasznosulnak a tápanyagok, tehát kevesebbet kell bevigyünk, megegyünk.

Az almasav növeli az állóképességet és a kitartást, ezáltal a fizikai és a sportteljesítményt is, illetve csökkentheti az izmok károsodását is mozgás közben.

Az almasav fokozza a nyáltermelést, illetve csökkenti a baktériumok mennyiségét  a szájban, ezáltal igen kedvező hatással van a száj higiéniájára. 

Az almasav fogyasztása a bőrt is képes egészségesebbé és szebbé varázsolni, külsőleg alkalmazva pedig bőrradírozó hatású, támogatja a kollagén termelését, s ezzel a ráncok eltüntetését, de a pattanásokat is segít megszüntetni.

Az almasav emellett a fájdalmakat is hatékonyan csökkentheti szervezetünkben.

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre