A COMVITA PASZTÖRIZÁLATLAN ALMAECETBEN LÉVŐ ECETSAV KEDVEZŐ HATÁSAI

Melyek az Almaecetben lévő Ecetsav Egészségmegőrző hatásai?

Az ecetsav képes lehet akadályozni a cukorbontó enzimek működését, támogathatja az izmok glükóz felvételét, illetve lassíthatja a gyomor kiürülését. Emellett módosíthatja a glikolízist (cukrok lebontása) és a hepatikus glikoneogenezist (májban történő cukorszintézis), aminek köszönhetően megelőzhető a vércukorszint megemelkedése a kora reggeli órákban.

Az ecetsav hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez, illetve a jó és a rossz koleszterin egyensúlyának visszaállításához. Mindezzel pedig támogatja a szívbetegségek kockázatának csökkentését és a vérnyomás normalizálását is. 

Az ecetsav segít visszaállítani a szervezet sav-bázis egyensúlyát, ami támogatja az emésztést és a fogyást is.
Továbbá hatékony fertőtlenítő hatással rendelkezik, képes elpusztítani a rothasztó baktériumokat és a penészgombák spóráit, illetve akadályozza a rothadási és erjedési folyamatokat az emésztőrendszerben.
Ennek köszönhetően fellép a levertség, fáradtság, fejfájás, bőrproblémák, ekcéma, hólyaghurut, ízületi problémák vagy a depresszió ellen is, de gyomorrontás esetén is segíthet.

Az esetsav igen hatékony méregtelenítő képességgel rendelkezik, tisztítja a szervezetet, illetve kiegyensúlyozza a test zsíranyagcseréjét.
Az ecetsav serkenti a hasnyálmirigy és a vékonybélbolyhok emésztőnedveinek termelését, ami megkönnyíti a fehérjék és a zsírok megemésztését.

Ez az anyag nagymértékben növelni tuja a vas beépülését is a sejtekbe, illetve javítja a sejtlégzést, amivel fokozza a sejtek energiatermelését. 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre