A SZŰRETLEN ALMAECETBEN LÉVŐ BOROSTYÁNKŐSAV HATÁSAI

Milyen kedvező hatásai vannak a Comvita Almaecetben található borostyánkősavnak?

A borostyánkősav sejtjeink egyik alkotórésze, mely szerepet játszik a sejtszintű energiatermelésben
A borostyánkősav feltölti a szervezetet energiával, fokozza a haj növekedését, fiatalítja és szépíti a bőrt, de az idegrendszert is nyugtatja, elűzheti a fejfájást is. 

Emellett javítja a nyirokrendszer működését, a gerincvelő és a szövetek közötti folyadék áramlását, illetve erősíti az ereket
Csökkenti a gyulladásokat és a stressz mértékét, valamint javítja a belső szervek, köztük a vese és a bélrendszer működését is.

A borostyánkősav adaptív tulajdonságú, vagyis képes alkalmazkodni a szervezet aktuális állapotához, így javítani tudja a biokémiai folyamatokat és a szövetek oxigénellátását, illetve optimalizálja a test fiziológiai állapotát.

Kivételesen kedvezően hat az agy szöveteire, mivel ezeknek van leginkább szükségük többletenergiára és oxigénellátásra. Ennek köszönhetően, ez az anyag képes normalizálni az idegrendszer működését, fellép a stressz ellen, illetve jótékony hatású a korral együtt járó agyműködési zavarok megelőzésében.

Az immunrendszert azzal erősíti, hogy serkenti az immunsejtek termelését, amivel hozzájárul a betegségek megelőzéséhez.
Továbbá antioxidáns hatással is rendelkezik, így védi a sejteket a szabadgyökök károsításaitól, amivel gátolja a daganatok kialakulását és fejlődését is.

Mindezeken túl, a borostyánkősav az allergiás és gyulladásos reakciók ellen is előnyös bevinni.

 

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre