A COMVITA ALMAECET KEDVEZŐ HATÁSAI CUKORBETEGSÉG ESETÉN

Hogyan képes segíteni cukorbetegség esetén a szűretlen almaecet?

Az almaecet igen sokat tud segíteni a cukorbetegeknek, illetve mindenkinek, aki sok szénhidrátot, cukrot, süteményt fogyaszt. Az almaecet javítja az inzulinérzékenységet, ami azért kedvező hatású számunkra, mert a folyamatosan magas inzulinszint inzulinrezisztenciához vezethet, mely pedig magas vércukorszintet és így cukorbetegséget is okozhat testünkben.
Az almaecet tehát csökkenti az inzulinrezisztenciát és a vércukorszintet is.

Az amerikai Diabetes Care magazinban lefolytatott vizsgálat megállapította, hogy az almaecet fogyasztása 34%-kal javította az inzulinérzékenységet 2-es típusú cukorbetegek vagy inzulinrezisztenciában szenvedő páciensek esetén.

Egy tanulmány megállapította, hogy az almaecet fogyasztásának hatására átlagosan 31%-kal csökkent a vércukorszint fehér kenyér fogyasztását követően.

Egy állatokon elvégzett kísérletben pedig diabéteszes patkányoknak adtak almaecetet 4 héten keresztül, aminek hatására nagymértékben csökkent a vércukorszintjük.

Cukorbetegséggel kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre