KÖNNYEBB, GYORSABB FOGYÁS COMVITA SZŰRETLEN ALMAECETTEL

Hogyan támogatja a pasztörizálatlan almaecet a Fogyást és a Zsírégetést?

Az almaecet vércukorszintet és inzulinrezisztenciát csökkentő hatása nagymértékben elősegíti a zsírégetést és a testsúly csökkenését is a szervezetben. Az almaecet ezáltal megelőzheti a vércukorszint ingadozása miatt ránk törő éhségérzetet és falási rohamokat is.

Ráadásul az emésztés serkentésével fokozza az anyacserét is, illetve támogatja, hogy testünk kevesebb zsírt raktározzon el a szövetekben. Emellett az almaecet közvetve hozzájárul a hasi zsírpárnák leadásához is.

A szűretlen és pasztörizálatlan almaecet számtalan tudományos vizsgálatban bizonyította már fogyást elősegítő hatásait. 
Egy tanulmányban például megállapították, hogy napi 2 evőkanálnyi almaecet fogyasztása 12 hét alatt legalább 4 kilogramm súlycsökkenést okozott, méghozzá úgy, hogy a vizsgált személyek a diétán vagy az életmódon nem változtattak semmit sem.
Az is kiderült, hogy az almaecet növeli a jóllakottság érzetét is, ami támogatja a bevitt táplálékok mennyiségének csökkentését, és növeli a testsúly csökkenésének mértékét.

Egy másik tanulmány pedig azt mutatta ki, hogy az almaecet fogyasztása 275 kalóriával csökkenti a teljes kalóriabevitelt egy nap során.

Ha fogyni szeretne, akkor az almaecet fogyasztása mellett fontos, hogy egészségesen és kiegyensúlyozottan étkezzünk, illetve lehetőleg rendszeresen mozogjunk, sportoljunk is. 

Fogyással kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre