A COMVITA ALMAECET HELICOBACTER PYLORI ELLENES HATÁSAI

Hogyan képes a Comvita Szűretlen almaecet fellépni a Helicobacter Pylori ellen?

A H. pylori-ról tudjuk, hogy leginkább akkor szaporodik el, amikor valamiért lecsökken a gyomorsav szintje vagy a gyomorsav pH-értéke lúgos irányba tolódik el, mivel ez a baktérium nem tud életben maradni savas környezetben. Ráadásul ha már nagyon elszaporodott, akkor képessé válik tovább csökkenteni a gyomorsav szintjét, hogy még kedvezőbb feltételeket biztosítson magának.

Az almaecet pH-értéke nagyon savas, körülbelül gyomrunk pH-értékével egyezik meg, így segít visszaállítani a gyomor természetes savas kémhatását. Ez önmagában is fellép a H. Pylori ellen, mivel ebben a savas közegben nem képes tovább életben maradni.

A szűretlen és pasztörizálatlan almaecetben nagy mennyiségű jótékony baktérium, vagyis probiotikum van jelen, ami jelentősen hozzájárul az emésztési funkciók és a bélrendszer egészséges működéséhez, illetve roppant lényegesek az immunitás szempontjából is. A bélrendszer és a gyomor működése szorosan összefügg egymással.

A probiotikumok segítségével visszaállítható a hasznos bélbaktériumok túlsúlya az emésztőrendszerben, így megállítható a H. pylori terjedése is.

Nézze meg a Biotic Balance probiotikumot itt (új ablakban nyílik)

A probiotikumok a bélbe kerülés után elszaporodnak, és hozzátapadnak a vékony-, illetve vastagbél falához, így kiszorítják a káros baktériumokat, köztük a  H. pylori-t is.

Antibakteriális hatással kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre