REFLUX KEZELÉSE COMVITA SZŰRETLEN ALMAECETTEL

Hogyan tud segíteni a szűretlen és pasztörizálatlan almaecet a reflux gyógyításában?

Az almaecet fő hatóanyaga, az ecetsav pH-értéke nagyjából gyomrunk pH-jával egyezik meg, ami által nagymértékben képes támogatni a gyomor egyensúlyi állapotának megőrzését és visszaszerzését.

Manapság is elterjedt tévhit, hogy a savas refluxot a túl sok gyomorsav váltja ki. A reflux sokkal inkább a túl kevés gyomorsav következménye, azaz a gyomor lúgos irányba történő elmozdulásának tudható be. Ebben az esetben a gyomor és a nyelőcső kapcsolódásánál található záróizom elkezd meglazulni, ugyanis azt érzékeli, hogy kevés a sav, ezért nem kell már a savat visszatartania a gyomorban, nem kell zárnia.

Ennek következtében jön létre a reflux, így a gyomor savas tartalma vissza tud áramolni a nyelőcső irányába.
Az almaecet fogyasztásának hatására azonban több savat juttatunk be a gyomorba, így ismét hatékonnyá tehetjük az emésztést.

Az öregedéssel együtt természetes folyamatként egyre lúgosabbá válik a gyomor pH-értéke, ezért 50 év felett mindenképpen több savra van szükség az emésztés hatékonyságának megőrzéséhez, a fehérjék lebontásához, illetve az ásványi anyagok megfelelő felszívódásához.

A stressz nagyon gyakran komoly szerepet játszik a reflux kialakulásában, mivel hatására szervezetünk kortizol hormont termel, ami erősen lúgosítja a gyomrot.
Az almaecet folyamatos, nagymértékű stressz esetén is kedvező hatású szervezetünkre, mivel jelentősen képes csökkenteni a stressz miatti lúgosító hatásokat szervezetünkben.

Általánosságban elmondható, hogy az almaecet 10 emberből 9-nél képes javítani az állapoton reflux és gyomorégés fennállásakor.

Refluxszal kapcsolatos kutatási hivatkozások:

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre